Adidașii Mangata prietenia dintre eleganță și confort

Adidașii Mangata prietenia dintre eleganță și confort

De câțiva ani, adidașii confortabili și versatili au luat locul eleganților pantofi stiletto.

Îți dorești să fii la modă, dar în același timp vrei să te simți în largul tău? Nu ai idee cu ce să te îmbraci?

Da, adidașii Mangata sunt un must- have anul acesta!

Cum și cu ce pot fi purtați pantofii sport pentru a avea o ținută modernă? Există o mulțime de modalități!

 Se pot preta până și celor mai sofisticate și pretențioase ținute. Mai mult decât atât, pot fi integrați într-o ținută casual cu mare ușurință.

Fie că optezi pentru o rochie de zi lejeră, elegantă sau chiar o salopetă, adidașii Mangata reprezentă alegerea ideală.  Moda de street style sugerează integrarea adidașilor, inclusiv în ținutele office. Astfel, conferă un plus de personalitate și un aer urban look-ului tău.

Grație faptului că la Mangata găsești modele de adidași cu texturi din piele, metalizați sau în nuanțe pastelate, pot fi purtați alături de piese cu motive romantice. Rochiile diafane din materiale vaporoase sau fustele mulate tip creion sunt articole vestimentare care împreună cu cea mai chic pereche de adidași dau naștere unei ținute fabuloase.

Poartă cu încredere adidașii alături de piese cu accente glam!

Pentru un outfit inedit, mizează pe modele minimaliste de adidași. Iar dacă vrei să faci o declarație de stil, optează pentru cea mai excentrică pereche de pantofi sport.

Totul stă în libertatea de a experimenta și de a găsi elemente și combinații care te avantajează pe tine, în mod personal.

Dincolo de trendurile vestimentare, care s-au tot ajustat, un lucru a rămas neschimbat. Stilul presupune să te pui pe tine în valoare din punct de vedete estetic, să vezi ce te avantajează, dar, cel mai important, să te simți bine.

Încă o dată ni se demonstrează că moda nu cunoaște bariere!

Sezonul acesta, propune-ți să ieși din zona ta de confort! Optează pentru combinații vestimentare la care nici nu te-ai fi gândit!

Adidașii Mangata prietenia dintre eleganță și confort

Urmareste-ne si pe facebook!

Publicat pe