Alegerea ținutei de nașă îți dă bătăi de cap? Vezi aici cum poți să arăți impecabil la nunta prietenilor tăi, în calitate de nașă

Alegerea ținutei de nașă îți dă bătăi de cap? Vezi aici cum poți să arăți impecabil la nunta prietenilor tăi, în calitate de nașă

Alegerea ținutei de nașă îți dă bătăi de cap? Vezi aici cum poți să arăți impecabil la nunta prietenilor tăi, în calitate de nașă

Să fii nașă este o onoare, pentru că este un rol atât de special și cu siguranță prietenii tăi te-au ales să le fii nașă pentru că însemni mult pentru ei. Poziția de nașă poartă cu ea responsabilități, dragoste și o legătură pe tot parcursul vieții. Așa cum bine știi, vei fi implicată în diverse aspecte pentru pregătirea nunții și, cel mai important, vei fi stâlpul de susținere pentru miri în ziua nunții, fiindcă le vei oferi vorbe de încurajare și vei fi acolo pentru ei. Dar ce facem cu ținuta? Cu siguranță îți dorești să arăți cât mai bine.

Vezi aici cum poți arăta impecabil la nuntă în calitate de nașă

Fii atentă la dress code

În calitate de nașă, este important să te potrivești în peisaj, așa că trebuie să fii atentă dacă mirii au ales un dress code pentru nunta lor sau dacă poți să îți alegi ținuta fără să respecți anumite lucruri. Acest lucru depinde și de tipul de nuntă pe care mirii îl aleg, fiindcă poate fi un eveniment mai select sau unul mai casual, iar ținuta ta trebuie să fie conformă.

Paleta de culori

Consultă-te cu mirii pentru a afla dacă este o anumită paletă de culori pe care trebuie să o iei în considerare, pentru a te potrivi cu tema aleasă pentru nuntă. Alegând culorile potrivite, te poți integra frumos în atmosfera nunții, reușind să ieși în evidență în același timp. De asemenea, încearcă să alegi o nuanță diferită de cea a domnișoarelor de onoare. În orice caz, aruncă o privire pe Mangata.ro și vezi colecția de rochii de nașă pe care o au, cu siguranță vei găsi o rochie într-o culoare care să se potrivească exact cu ceea ce ai nevoie.

Ia în considerare stilul și silueta ta

Fie că optezi pentru o rochie de nașă sau alt tip de ținută, cum ar fi un costum, este extrem de important să alegi piese care să îți completeze armonios silueta. Alege ceva care să îți pună în evidență silueta, dar în care să te simți totuși încrezătoare și confortabilă. Nu uita să fii cât mai delicată, pentru că lucrurile simple și decente sunt cele care ies în evidență de fapt și lasă o impresie bună.

Accesorizarea

Când vine vorba despre accesorizare, aceasta este cea care face ținuta să fie completă. Alege pantofii potriviți outfitului tău și bijuterii care fie în concordanță cu ținuta, fără să o încarce prea mult și nu combina prea multe elemente. Poți lua cu tine și o geantă clutch mică și elegantă pentru a putea avea la tine lucrurile necesare.

Prin urmare, un ultim lucru de care ar trebui să ții cont este faptul că toată atenția ar trebui să fie pe miri, așa că este frumos să nu porți ceva care să iasă mult prea mult în evidență. Dacă ținuta ta de nașă este bine pusă la punct, te asigurăm că vei fi remarcată și că vei arăta impecabil. Urmareste-ne si pe Instagram.

Sursă foto: pexels.com 

Alegerea ținutei de nașă îți dă bătăi de cap Vezi aici cum poți să arăți impecabil la nunta prietenilor tăi în calitate de nașă

Publicat pe