Black Friday ziua marilor reduceri pentru produsele tale preferate

Black Friday ziua marilor reduceri pentru produsele tale preferate

Black Friday, sau “Ziua Reducerilor Masive la tot felul de lucruri” a fost adaptata in ultimii ani si in Romania si a devenit rapid extem de populara.

Dupa cum numele sugereaza, Black Friday este o ‘sarbatoare’ americana. Black Friday marcheaza inceputul sezonului de iarna de cumparaturi pe continentul Nord American.

Black Friday pica intotdeaua a doua zi dupa Ziua Recunostintei (de obicei ultima joi din noiembrie). Majoritatea vanzatorilor isi deschid magazinele in miezul noptii (4 dimineata), pentru ca se anticipeaza vanzari record pentru fiecare Black Friday.

Te vei intreba acum ce legatura are Black Friday cu Romania. Ei bine, incepand cu 2010-2012 o parte din retailerii locali au inceput sa ofere discounturi semnificative la produse cu ocazia Black Friday.

Trebuie amintit faptul ca cele mai vandute produse de Black Friday sunt de obicei electronicele si accesoriile , dar si rochiile si incaltamintea de sezon: Ghetele si Cizmele.

Black Friday ziua marilor reduceri pentru produsele tale preferate

Dar pentru ca venim in intampinarea ta, acum la www.mangata.ro toate marile reduceri se gasesc pe site-ul nostru, iar tu iti vei putea achizitiona diferite produse precum adidasi, pantaloni, salopete, accesorii, rochii, ghete, cizme etc. la cele mai convenabile preturi.


Daca ai asteptat pana acum momentul potrivit pentru a achizitiona acea pereche de cizme mult visata, sau acea rochie speciala si de efect, acum este momentul potrivit, pentru ca acum mai mult ca niciodata, vei gasi cele mai mari reduceri la toate produsele tale preferate.

Acum sunt reducerile masive!
Daca iti plac promotiile de orice fel, daca alergi dupa oferte la categoriile de produse preferate, atunci acesta este momentul si locul potrivit.
La mangata vei gasi o multitudine de produse cool, la moda si pe gustul tau.
Toate, la un simplu click distanta.

Spor la shopping!

Urmareste-ne si pe facebook!

Articol by Eliza Budu

Publicat pe