Ce tip de Rochie de Mireasa alegi pentru o nunta pe plaja

Ce tip de Rochie de Mireasa alegi pentru o Nunta pe Plaja?

Dacă ți-ai făcut curaj să renunți la nunta tradițională românească și ai ales să petreci cea mai importantă zi pe o plajă romantică sau exotică, trebuie să ai în minte o regulă extrem de importantă: uită de tot ce crezi că știi despre nunți!

Mireasa trebuie să uite de rochiile cu crinoline, iar mirelui ii este recomandat să evite materialele clasice închise la culoare, precum stofa sau catifeaua.

Pentru rochia de mireasă, putem alege materiale vaporoase și țesături ușoare. Modelul rochiei ar trebui să fie cât mai simplu și confortabil de purtat la temperaturi de peste 30 de grade.

Mangata va propune o selectie de Rochii de Mireasa Perfecte pentru nunta pe plaja!

Pentru miresele care nu vor să renunțe de tot la încălțăminte pe plajă, e recomandat să alegem un pantof fără toc, cât mai confortabil. În funcție de propriul stil, opțiunile pot include sandale „flats”, balerini colorați sau chiar teniși de pânză.

Ce tip de Rochie de Mireasa alegi pentru o Nunta pe Plaja

Nunțile pe plajă oferă mirilor și mireselor din toată lumea posibilitatea de a își petrece unul dintre cele mai importante momente din viață în locuri exotice care mai de care mai frumoase.

Probabil una dintre cele mai populare locații când vine vorba de ceremonia de căsătorie este țărmul unei mări sau al unui ocean învolburat. Destinațiile sunt nenumărate și toate promit un soare cald, mirosul proaspăt-sărat și nisipul moale pe care nuntașii să se relaxeze și să se bucure de moment.

Rochii de Mireasa 2019

Publicat pe