Despre Noi

Despre noi magazin online rochii de nasa rochie de seara

Suntem o echipa tanara cu viziuni moderne despre moda feminina, ancorati in trendurile actuale. Va pregatim constant o selectie de produse ( Jachete | Bluze | Pantaloni | Rochii de Seara | Salopete | Genti ) atent studiata si verificata pentru a va face sa va simtiti pe catwalk.

Dorim sa va impresionam si sa cream o legatura pe termen lung cu clientele noastre de aceea ne puteti scrie oricand pe e-mail: contact @ mangata.ro pentru a ne sugera ce a-ti dori sa gasiti la noi pe site.

Credem în feminitatea absolută și puterea ei de a se reinventa, sezon dupa sezon, în cele mai surprinzătoare moduri.

Increderea dumneavoastra in magazinul nostru online este foarte importanta si de aceea dorim sa aflati ca produsele sunt reale si pozele sunt realizate in Romania de catre echipa de profesionisti cu care lucram.

Hainele pe care le porti vorbesc pentru tine, soptesc mesajul tau pentru cei din jurul tau. Hainele tale vorbesc in culori, forme si texturi fie ca esti pe strada, la job, la mall sau in club.

A.N.S.P.D.C.P: 0017274

Livram in Romania cat si in toate tarile din Uniunea Europeana.

Ne puteti gasi si pe Facebook sau Instagram.

Despre noi magazin online mangata premium wear femei rochii geanta pantaloni reduceri redus discount seara ocazie nunta fashion moda trendy comanda haine

Despre noi magazin online rochii de nasa rochie de seara