Imprimeu leopard Un trend cu un look Modern

Imprimeu Leopard un look Modern 2019 Rochii Ghete Mangata Online

Selectia Mangata cu Imprimeu Leopard
vezi toate produsele >>

Trendul animal print este deja o prezenta constanta la saptamanile modei. Indiferent de sezon, imprimeul leopard pare sa-si gaseasca locul in garderobele noastre si chiar mai pregnant in lunile reci ale anului.

Sa faci un trend clasic sa para fresh din nou nu este un lucru usor, dar este o provocare. Pentru o abordare mai subtila a acestui trend, investeste in accesorii. Incaltamintea cu imprimeu leopard este un Must Have.

Selectia Mangata cu Imprimeu Leopard
vezi toate produsele >>

Imprimeu Leopard un look Modern 2019 Rochii Ghete Mangata Online

Costume de Baie Animal Print
vezi toate produsele >>

Ca vorbim despre imprimeul leopard, tigru, zebra, sarpe sau girafa, daca le gasiti asezate intr-o forma cu design atemporal, nu ezitati. Pe masura ce experimentati si va dezvoltati stilul personal, il veti purta des, in multe tinute.

Imprimeul leopard, vedeta tuturor print-urilor, are asociate atat de multe referinte din zona carnalitatii, sexualitatii si a puterii, incat efectul produs asupra celorlalti este instant.

Orice referire la femme fatale, la jocurile seductiei si la puterea vizuala asupra sexului opus se traduce prin piese vestimentare animal print, care urmaresc indeaproape linia corpului.

Pe scurt, orice tinuta cu cel putin un element important animal print, va castiga puncte in zona senzualitatii.

Ghete Imprimeu Leopard

Publicat pe