Rochii de Revelion – Ce să porți pentru Revelionul 2019

Rochii de Revelion Ce Rochie sa porti pentru Revelionul 2019

Selectia Mangata | Rochii Lungi | Revelion 2019
Vezi toate Rochiile >>

Ca de fiecare dată, strălucirea domină ținutele de petrecere. Rochiile acoperite cu paiete, cele din materiale cu o strălucire metalică sau piesele din satin cu aspect prețios se numără printre trendurile majore de care să ții cont atunci când îți pregătești ținuta în care vei întâmpina noul an. Nu uita, de asemenea, să adaptezi look-ul în funcție de locul în care vei petrece Revelionul.

Dispoziția pe care o ai când intrii în noul an te va insoți pe tot parcursul lui 20169,așa că ai mare grijă ce ținută alegi că să te simți sexy și sigură pe tine.

Datorită eleganței lor,rochii lungi vor fi mereu populare. Ele te fac să te simți înaltă și feminină. Optează pentru o rochie lunga dacă vrei sa îți scoți silueta în evidență și să pari mai slabă.

Selectia Mangata | Rochii Scurte | Revelion 2019
Vezi toate Rochiile >>

Petrecerile de tip cocktail sau club cer o rochie scurtă care să îți permită libertate de mișcare.  Foarte versatile și vesele,rochiile scurte încurajează la distracție și sunt perfecte pentru o locație mai puțin formală.

Rochia scurtă îți va scoate în evidență picioarele așa că asortează inteligent cu o pereche frumoasă de pantofi.

Rochii de Revelion Ce Rochie sa porti pentru Revelionul 2019

Selectia Mangata | Rochii Midi | Revelion 2019
Vezi toate Rochiile >>

Bineînțeles, rochiile acoperite integral cu paiete sunt întotdeauna cap de afiș pentru petrecerile de Revelion. Îți oferă strălucirea necesară pentru a arăta fabulos la petrecerea de Anul Nou. Modelele pe care să le alegi variază mult și poți alege orice stil, în funcție de preferințele tale. Nu vei da greș cu nuanțele clasice de auriu, argintiu sau cupru.

În afara paietelor, mai poți încerca un alt stil ce îți oferă o strălucire spectaculoasă pentru petrecerea de Revelion. Este vorba despre rochiile realizate din materiale în nuanțe metalice, cu o strălucire intensă. Cele de tip vinil, cu un luciu intens, dar și materialele cu o strălucire sidefată arată deosebit și îți oferă un look modern și nonconformist. Astfel de rochii sunt excelente pentru petrecerile informale, având un aer tineresc și original.

Rochii de Revelion

Publicat pe