Rochiile de Seară din Satin Elegante Alegerea Potrivita

Rochiile de Seară din Satin Elegante Alegerea Potrivita

Rochia de seara, elementul care defineste o femeie, extrem de versatila, de zi sau de seara, eleganta si mereu feminina, rochia este elementul principal din garderoba oricarei femei.

Orice femeie trebuie sa aiba in garderoba sa cele 3 rochii: little black dress, cocktail si o rochie de zi versatila.

De ce satinul?
Ei bine, satinul este o tesatura eleganta, deasa, neteda si lucioasa, care straluceste la lumina, ce este creat printr-un proces special de finisare.

La origine, satinul era prelucrat doar din matase si a fost fabricat pentru prima data in China, in secolul al XII-lea, in orasul-port Zayton, de unde i se trage si numele.

Astazi, il folosim pentru foarte multe tipuri de piese vestimentare si accesorii, fiind apreciat indeosebi la rochiile elegante si rochiile de mireasa.
Nu e un secret ca satinul e considerat un material luxos, si pe buna dreptate.
Iar calitatile si finetea lui il fac foarte dezirabil. Satinul de calitate superioara (in care nu au intrat fibre sintetice) este asa cum era de asteptat, mai costisitor, iar unul dintre motive este ca acest material, tesut printr-un procedeu unic, e dificil de lucrat.

Rochiile de Seară din Satin Elegante Alegerea Potrivita

Asadar, o rochie din satin intotdeauna va fi eleganta si luxoasa, si este una din caracteristicile cele mai importante atunci cand ne alegem o rochie sau orice alt element vestimentar: calitatea si aspectul.

Rochiile din satin sunt si vor fi intotdeauna in top, datorita aspectului frumos si extrem de elegant.

La mangata.ro vei gasi numeroase modele de rochii din satin pretios, scurte sau lungi, in diferite culori pentru ca tu sa te simti precum o zeita si sa arati divin.

Vaporoase si netede, rochiile din satin sunt extrem de confortabile pentru tine si pentru pielea ta, pentru ca tu sa te simti bine si sa stralucesti la evenimentul tau important.

Urmareste-ne si pe facebook!

Articol by Eliza Budu

Publicat pe