Rochiile de Seară Retro o Inepuizabilă Sursă de Eleganță

Rochiile de Seară Retro o Inepuizabilă Sursă de Eleganță

Am auzit de multe ori vorbindu-se despre stilul retro in moda. E un stil aparte, inspirat din trecut, care incearca sa aduca anumite elemente vestimentare, de incaltaminte, chiar si accesorii intr-un prezent care tinde mereu spre retrairea trecutului.
De la stilul floral al anilor 1960, pana la stilul anilor 1970, cand tot ce era crosetat era in trend sau la stilul anilor 1990, toate pot fi integrate intr-un stil retro inca la moda si in prezent.

Daca ti-ai propus sa iesi din tipare anul acesta si sa fii la moda, stilul retro e pentru tine.
Surse de inspiratie sunt destule, moda anilor 1960-1990 este si ea suficient de ofertanta pentru a putea gasi ceva care ti se potriveste.

Rochiile de Seară Retro o Inepuizabilă Sursă de Eleganță

Rochia BoHo
Rochiile in stil Bohemian trimit cu gandul la moda anilor 1970.
Perfecte pentru zi sau pentru evenimente ce au loc noaptea, rochiile BoHo pot avea diverse imprimeuri deosebite, sunt din materiale rezistente, de obicei, bumbac.

Creatorii de moda mizeaza pe rochiile BoHo si anul acesta, asta dupa ce anul trecut au fost extrem de cautate si de purtate mai ales vara.
Rochiile din aceasta categorie te ajuta sa arati bine, sa te simti confortabil in ele, se adapteaza usor oricarui eveniment sau iesire programat/a si sunt simplu de intretinut.

Imprimeuri florale.
Nu ai cum sa ai un stil retro fara imprimeuri florale.
Vedetele verii, imprimeurile florale pun in valoare feminitatea si corpul doamnelor si domnisoarelor, te ajuta sa arati excelent si sa te simti confortabil.

Cu imprimeurile florale vei fi mereu la moda, vei avea un stil retro care te va defini si va fi mereu in centrul atentie cand esti la diverse evenimente sau chiar la plimbare. Alege o Rochie de Nașă eleganta Mangata și vei strălucii la orice veniment fie el nuntă sau botez.

Urmareste-ne si pe facebook!

Articol by Eliza Budu

Publicat pe