Sandale Elegante de Nașă MENBUR

Sandale Elegante de Nașă MENBUR pe Mangata

La Mangata gasesti o selectie deosebita de sandale elegante de nașă speciale pentru eveniment. Avem sandale de calitate brandul Menbur din Spania. Sandalele Menbur au toc subtire elegant sau toc mic comod si sunt facute din piele ecologică de calitate înaltă. Acestea sunt accesorizate cu cristale strălucitoare și emană rafinament.

Noua colecție este adresată tutror nașelor care doresc sandale speciale de eveniment. La exterior sandalele sunt create cu satin, glitter, piele întoarsă.

La orice nuntă sau botez nașa este o persoană specială și atunci are nevoie de o ținută la fel de specială. Astfel o perecehe de sandale din satin, cu tocul subțire, înalt este o variantă perfectă pentru eveniment. La Mangata poți completa lookul tău cu rochii lungi sau midi elegante, poșete de nuntă prețioase și bijuterii cu cristale strălucitoare.

După mai bine de 40 de ani creând încălțăminte și accesorii, obsesia MENBUR rămâne aceeași, de a asculta femeia.

Să o înțeleg, să o surprind în acele momente speciale unice din viața de zi cu zi de aici. Istoria noastră nu poate fi înțeleasă fără ea. Pantofii și accesoriile noastre pentru ceremonii și ocazii speciale se bazează pe armonie, pe armonia ei, pe echilibrul perfect între eleganță, glamour și naturalețe.

Sandale Elegante de Nașă MENBUR pe Mangata

Hai pe Instagram sa vezi toate noutatile!

Publicat pe