Retur

RETURNAREA PRODUSELOR

Termenul maxim in care pot fi returnate sau inlocuite produsele comandate este de 14 zile calendaristice, din momentul primirii coletului(Conform OUG 34/2014).

Cum calculezi perioada de retur?

–       Cele 14  zile de retur (calendaristice) se calculeaza incepand cu ziua in care tu sau o persoana pe care tu ai desemnat-o sa primeasca coletul a intrat in posesia produsului

Te rugam sa ne comunici intentia de a-ti fi inlocuite produsele sau de a-ti primi banii inapoi,  prin email la vanzari@mangata.ro, apoi sa ne trimiti produsul ca acesta sa ajunga la sediul firmei nostre in termen de maxim 14 zile calendaristice de la data la care tu ai primit coletul.

Împachetati produsele, de preferat în ambalajul original. Daca acest lucru nu este posibil, vă rugăm să le ambalați într-un mod asemănător, pentru a vă asigura că acestea nu sunt deteriorate în timpul transportului.

Nu se vor primi colete cu plata expeditiei la destinatar sau colete care au termenul de 14 zile calendaristice depasit.

COSTUL de returnare al produselor este suportat integral de catre client!

 • Produsul trebuie returnat in maxim 14 zile calendaristice de la intrarea in posesia acestuia;
 • Produsul trebuie returnat in aceeasi stare cum au fost trimis;
 • Produsele nu trebuie sa prezinte urme de purtare, spalare, mirosuri;
 • Fiecare produs returnat trebuie sa contina etichetele, documentele impreuna cu care a fost trimis precum si sigiliul intact;
 • Produsele care nu intrunesc conditiile mentionate nu vor fi acceptate pentru retur;
 • Conform Ordonantei 34/2014, art.16, lit.e), costumele de baie, lenjeria intima, dresurile sunt articole care nu se pot returna/schimba, din motive de igiena!
 • Nu se accepta colete returnate prin Posta Romana, în oficiul poștal;
 • Contravaloarea produselor returnate va fi transferata in contul bancar specificat de utilizator in maximum 14 zile calendaristice din momentul primirii produsului.
 • Dacă produsele returnate nu corespund condițiilor de mai sus, ne rezervăm dreptul de a nu vă returna contravaloarea produselor, urmând să vă retrimitem coletul cu plata expediției la DESTINATAR.
 • Cu cat produsele ajung mai repede in depozitul nostru cu atat va trimitem mai repede banii inapoi.

SCHIMB DE PRODUSE

 • Produsele vor fi inlocuite in limita stocului disponibil si sub rezerva  ca acesta sa indeplineasca conditiile de retur.
 •  Astfel, produsele returnate vor fi acceptate doar cu eticheta intacta, fara semne ca ar fi fost purtate (miros, urme de machiaj, diverse pete).
 • Odata ce am verificat produsul, in limita stocului disponibil iti trimitem o alta marime sau alt produs la schimb. După ce ai plasat cererea de schimb mai trebuie doar să ai puțină răbdare până ajunge curierul cu produsele la tine.

FORMULARUL DE RETUR

Formularul de Retur se poate accesa la acest link. Descarcati si completati acest formular si pune-ti-l in colet impreuna cu produsul returnat.

Adresa expediere retur:

MANGATA

Str. Poet Andrei Muresanu, Nr. 69 Constanta, Cod postal 900373

Telefon: 0746.605.472

Atenție!

Produsul Trebuie Expediat la adresa noastra printr-un curier agreat de dumneavoastra!

Dacă vă gândiți să returnați produsul, nu îl utilizați! Nu puteți utiliza produsele pe care le-ați primit, înainte de a lua o decizie cu privire la anularea contractului de vânzare-cumpărare. Dreptul de retragere există pentru a vă permite să examinați produsul așa cum ați face-o într-un magazin, nu pentru a vă oferi 14 zile de utilizare gratuită. ( Text extras integral din siteul Uniunii Europene )

Beneficiile obtinute in urma comenzii vor fi automat anulate, daca, in urma returului nu se mai indeplinesc conditiile de acordare a acestora.